Nieuw Enkhuizen in de startblokken voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Dé lokale politieke partij Nieuw Enkhuizen bruist weer van energie. In de afgelopen jaren is er de nodige turbulentie geweest. De tegenslagen die de partij te verwerken kreeg, zijn echter omgezet in positieve veranderingen. Nieuw Enkhuizen is weer springlevend!

Twee leden hebben het voortouw genomen om de partij een nieuw gezicht te geven. Er wordt vaak gezegd dat de burgers geen interesse meer hebben in de plaatselijke politiek. Niets is minder waar. De Enkhuizers hebben wel degelijk belangstelling voor de plaatselijke politiek en het wel en wee van hun mooie stad, zo hebben de twee voortrekkers van Nieuw Enkhuizen gemerkt.

In de afgelopen maanden heeft Nieuw Enkhuizen de nodige nieuwe leden mogen verwelkomen en de partij heeft zich verder verrijkt met kennis, kunde en ervaring. Ook zijn met lokale partijen in de buurgemeenten contacten gelegd.

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen - op 21 maart 2018 - heeft Nieuw Enkhuizen een aantal kanjers aan de haak geslagen. Enthousiaste mensen die het klappen van de politieke zweep door en door kennen en hun hart hebben verpand aan onze mooie stad.

U kunt ons ook volgen op Facebook.

08-01-2018 12:23:11
Mayflower reclame BV